MENIU

5 City Break-uri la prețuri accesibile pentru călătorii pretențioși! (P)

Un City Break reprezintă oportunitatea perfectă prin care puteți scăpa pentru câteva zile de viața agitată din orașe. Nu numai că veți avea ocazia să explorați locuri noi, dar veți putea experimenta culturi diferite și cunoaște oameni noi. Cu toate acestea, dacă plănuiți să plecați undeva pentru o vacanță scurtă, atunci veți dori să știți ce orașe oferă cele mai bune experiențe și prețuri accesibile pentru călătorii pretențioși.

Barcelona – un loc plin de istorie

Barcelona este un oraș vibrant, cu o istorie deosebită, o scenă culinară înfloritoare și o arhitectură de clasă mondială. Descoperiți faimoasele sale plaje, muzee, Parc Güell, La Sagrada Familia, Palau de la Musica Catalana, Muzeul Maritim, Casa Batlló, precum și Passage del Born, una dintre principalele străzi pietonale ale orașului, străjuită de magazine, restaurante, cafenele și baruri.

În timp ce Barcelona este faimoasă pentru clădirile sale moderniste, catalanii își cultivă propriul simț al stilului de secole. Plimbați-vă prin Cartierul Gotic și opriți-vă pentru tapas și vin catalan. Vă veți simți ca și cum ați călătorit înapoi în timp, bucurându-vă în același timp de facilitățile moderne de astăzi. 

Florența – un centru cultural plin de artă, modă și viață de noapte

Florența este un oraș bogat în cultură și istorie, iar arta și arhitectura sa, fac din oraș un loc ce nu trebuie ratat. Astăzi, Florența rămâne un centru cultural plin de artă, modă, mâncare și viață de noapte. Faceți un tur pe jos al districtului istoric, savurați un espresso și faceți cumpărături în piețe înainte de a explora Galeria Uffizi și Galleria dell'Accademia.

O excursie aici vă va duce înapoi în timp, pe măsură ce explorați unele dintre cele mai vechi cartiere din Europa, inclusiv Piazza della Signoria și Santa Maria Novella. Sunt multe de făcut dacă vizitați Florența în orice perioadă a anului, dar dacă doriți să experimentați tot ce are orașul mai bun de oferit, este recomandat să o vizitați între aprilie și octombrie.

Cu toate că există atât de multe companii aeriene care oferă numeroase oferte de zbor rezonabile către Florența, nu trebuie să căutați zboruri pe toate site-urile companiilor. Există platforme care vă pot ajuta să găsiți cea mai bună ofertă, precum eSky.ro. În categoria „Oferte” aveți oportunitatea de a descoperi cele mai ieftine oferte de preț disponibile în momentul căutării. Astfel, veți avea acces cu ușurință la opțiunile de călătorie mai ieftine, fără să fiți nevoiți să căutați și să comparați diferite opțiuni pe care companiile aeriene vi le pun la dispoziție. 

Paris – un City Break clasic pentru cuplurile romantice

Parisul este un oraș plin de frumusețe și minunăție, care abundă în galerii de artă, fântâni și monumente istorice. Vizitați Turnul Eiffel, Catedrala Notre Dame și Muzeul Louvre. Bucurați-vă de bucătăria franceză de înaltă clasă la numeroasele restaurante cu stele Michelin din oraș.

Parisul este bine cunoscut și pentru magazinele sale de modă de înaltă calitate. Există multe magazine de designer și piețe stradale unde puteți găsi suveniruri unice. Nu uitați de piața de vechituri din zona Marais. Faceți o plimbare cu barca în jurul râului Sena. Veți trece pe lângă locuri celebre, precum Catedrala Notre Dame, Luvru și multe altele. 

Roma – un oraș impresionant

Orașul Etern este renumit în întreaga lume pentru monumentele sale antice impresionante și pentru istoria sa bogată. De la Colosseum la Muzeele Vaticanului, Roma nu duce lipsă de cultură. Și, deși orașul este impregnat de tradiții vechi de secole, locuitorii de astăzi se bucură încă de luxul modern, cum ar fi cumpărăturile de primă mână, mesele rafinate și viața de noapte sofisticată. 

Așadar, fie că doriți să explorați muzeele de artă ale orașului, să vă alăturați localnicilor la barurile de vinuri la modă, sau pur și simplu să vă relaxați cu o carte bună pe o terasă frumoasă de pe un acoperiș, un City Break accesibil în Roma are de toate. De la restaurante populare clasice, precum Fior di Luna și Caffè delle Arti, o cafenea istorică unde să vă răsfățați cu ceva dulce după cină, până la locații de lux, precum La Barrique unde veți experimenta bucătăria italiană de lux, Roma prezintă o bogată gastronomie italiană. 

Lisabona – descoperiți fascinanta istorie a Portugaliei

Lisabona este un oraș frumos situat de-a lungul coastei de vest a Portugaliei, unde cultura portugheză se întâlnește cu cea spaniolă. Este un loc minunat atât pentru gurmanzi, cât și pentru iubitorii de plajă. Este, de asemenea, o destinație foarte accesibilă pentru un City Break. 

Descoperiți moștenirea culturală a capitalei portugheze la Mănăstirea Jerónimos, unde sunt adăpostite lucrări ale unor artiști precum Goya, Titian și Rubens. Savurați o băutură într-o cafenea tradițională. Admirați frumoasa arhitectură a Catedralei Santa Maria Maggiore. Vizitați faimoasa Piață Rossio, unde se află faimosul Teatro Nacional D. Maria II și Praça do Comércio. Mergeți la cumpărături de suveniruri în cartierul plin de viață Bairro Alto. Priviți apusul de soare peste râul Tagus de pe Turnul Belém. 

Nu este nevoie să cheltuiți o avere pentru a călători într-un City Break relaxant, aproape de casă. Dacă vă rezervați zborul din timp online, puteți găsi oferte bune atât la hoteluri, cât și zboruri. Consultând site-ul https://www.esky.ro/bilete-de-avion veți descoperi un proces mai simplu de rezervare a biletelor de avion, metode de plată flexibile, posibilitatea achiziționării unor servicii suplimentare, pentru a vă îmbunătăți călătorie, precum și opțiuni de anulare gratuită, atunci când din diverse motive, se anulează mini-vacanța. 

Mai multe articole despre:
city break