MENIU

4 zodii lovite de GHINION până în octombrie. Nimic nu le merge bine

Cele mai ghinioniste zodii

Pentru patru dintre nativii din horoscop, lunile ce vin vor fi greu încercate și vor trece prin multe obstacole care reprezintă un test al propriei rezistențe. Sunt mai vulnerabili în fața influențelor astrale negative din următoarea perioadă și, drept urmare, nimic nu le merge așa cum au plănuit. 

Pe data de 19 august, Uranus, planeta care simbolizează revoluția și transformarea, intră în mișcare retrogradă în Taur, un eveniment lipsit de energii confortabile. Se pun bazele unui ciclu de încheiere, o consecință a lecțiilor karmice pe care zodiile trebuie să le învețe pe cea mai dură cale.

Gemeni

Nevoia ta de socializare te va aduce în situații pe care nu ți le închipuiai niciodată. Mergi la tot felul de evenimente, petreceri, întruniri, faci parte din mai multe grupuri și te simți foarte bine că ai șansa să descoperi oameni atât de diferiți. Însă de la o simplă dorință de a-ți dezvolta abilitățile de comunicare, se ajunge la o situație care nu este deloc în avantajul tău. 

Cunoști pe cineva foarte atrăgător și cazi pradă imediat tendației, deși ești implicat într-o altă relație. Joci acest joc al seducției în secret, însă la un moment dat totul se află, iar cei doi oameni îți întorc imediat spatele. Rămâi singur, dezamăgit și cu inima frântă, însă cu suficient timp la dispoziție pentru a-ți analiza păcatele. Citește continuarea