MENIU

4 coafuri office pe care să le încerci pentru un look chic şi smart

Look-ul office are anumite caracteristici, astfel ca impune mai multe reguli de aranjare. Nu doar outfitul si tipul de machiaj pe care le afisezi la birou sunt importante, ci si coafura pe care o realizezi.

Probabil ti s-a intamplat de multe ori sa pleci grabita de acasa si sa fii fericita pentru faptul ca ai reusit macar sa te piepteni inainte. Insa acest pas nu este suficient pentru un aspect impecabil, care sa impuna respect si sa starneasca admiratia colegilor si a sefilor. Daca esti in pana de idei la acest capitol, inspira-te din urmatoarele idei de coafuri pentru birou.

Cocul impletit, una dintre cele mai frumoase coafuri pentru birou

Parul prins in coc a devenit o semnatura de stil pentru femeile care au un job ce presupune munca la birou ori relatia cu clientii. Fie ca nu reusesti sa obtii unul asa cum iti doresti, fie ca te-ai saturat de coafurile clasice, avem pentru tine o propunere stylish: cocul impletit.

- perie parul, dupa care foloseste un pieptan cu dintii desi pentru a-l tapa putin, apoi prinde sectiunea de la spate cu agrafe (in forma de X);

Articolul integral pe Divahair.ro.

 
Mai multe articole despre:
coafuri coc perie