MENIU

3 cupluri din zodiac care se destramă în octombrie

3 cupluri din zodiac care se destramă în octombrie

Mai sunt câteva zile din luna septembrie iar toamna începe să își intre deja în rol. Totuși, acest anotimp nu ne va aduce doar schimbări în garderobă, ci și în viața de zi cu zi. 

Deși unele zodii vor avea parte de o toamnă frumoasă, cu schimbări pozitive pe toate planurile, se pare că anumiți nativi vor trece prin mari dezamăgiri.

Așadar, în luna octombrie, 3 cupluri din zodiac vor trece prin momente neplăcute. Acești nativi vor decide să pună capăt relației în care s-au aflat până acum și să se concentreze asupra altor aspecte ale vieții acestora.

Iată care sunt cuplurile care se vor destrăma în octombrie!

Berbec și Capricorn

Deși ați reușit să treceți până acum prin toate momentele tensionate și situațiile neplăcute, se pare că certurile și neînțelegerile vor începe să ia o cu totul altă amploare. Berbecul vrea să se facă așa cum dorește el, pe când Capricornul este prea orgolios pentru a se lăsa călcat în picioare. 

De asemenea, nevoia de atenție a Berbecului nu este deloc satisfăcută iar acest lucru îl face să aibă o atitudine ostilă față de partenerul său. Capricornul, pe de altă parte, este prea ocupat pentru a-i îndeplini dorințele jumătății tale și crede că are lucruri mult mai importante de făcut, așa cum sunt ascensiunea profesională și cariera. Citește continuarea