MENIU

3 cupluri care se despart înainte de Ziua Îndrăgostiților

3 cupluri care se despart înainte de Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților reprezintă motiv de sărbătoare pentru cuplurile stabile, formate de mulți ani, în care dragostea adevărată a fost demonstrată de-a lungul timpului și empatia și-a spus cuvântul. Pentru aceste cupluri, 14 februarie revigorează relația, scăpând-o din mrejele monotoniei, prin micile surprize și momente încărcate cu afecțiune.

În ceea ce privește trei dintre cuplurile formate la finalul anului trecut, se pare că Ziua Îndrăgostiților aduce despărțirea. Anul acesta se dovedește a fi plin de ghinion pe plan sentimental pentru 3 native ale zodiacului, care nu vor putea sărbători așa cum și-au propus ziua de 14 februarie.

Femeia Berbec și bărbatul Capricorn

Se pare că femeile Berbec vor avea de suferit din cauza dragostei luna aceasta, deoarece relația dintre ele și partener se destramă, chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților. Nepotrivirea de caracter dintre cele două zodii își spune cuvântul, ajungându-se la certuri constante și dureroase, greu de trecut cu vederea. Agresivitatea verbală a Capricornului și caracterul supărăcios al nativei produc ruptura, însă zodiile rămân optimiste. Citește continuarea.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop ziua indragostitilor