MENIU

10 trucuri folosite de Marilyn Monroe pentru a cuceri. Folosește-le și tu și nimeni nu-ți va putea rezista!

Marilyn Monroe - imagine de arhivă

Marilyn Monroe a fost un fashion icon pentru vremea respectivă și, cu siguranță, trucurile ei de frumusețe sunt și astăzi relevante.

Marilyn Monroe nu avea un corp perfect, o piele fără cusur sau părul lung cum preferau bărbații la acea vreme. Dar, ea a reușit totuși să câștige dragostea a milioane de oameni, devenind un exemplu de feminitate și frumusețe.

Atenție la detalii


Marilyn Monroe a avut o copilărie grea: a crescut în orfelinate și cu familii de plasament. Dar, chiar și atunci, ea știa că detaliile contează foarte mult. "Am stat în fața oglinzii într-o dimineață și mi-am pus ruj pe buze. Mi-am întunecat sprâncenele blonde. Nu aveam bani pentru haine. Rujul și rimelul erau totuși ca hainele mele. Am văzut că mi-au îmbunătățit aspectul la fel de mult ca și cum aș fi îmbrăcat o rochie adevărată", a spus Marilyn în autobiografia ei.

Doar puțin ruj și rimel au ajutat-o ​​pe Marilyn, în vârstă de 14 ani, să capete încredere în ea. Mai târziu, ochii de pisică, rujul roșu și alunița accentuată au devenit iconice datorită lui Monroe.

De asemenea, nu a plecat niciodată de acasă fără bijuterii.

Cremă de protecție solară și creme hidratante


Esteticienii moderni nu recomandă să ieși fără protecție solară, dar Monroe știa asta cu mult timp în urmă. "Nu cred că pielea bronzată este mai atractivă... sau mai sănătoasă, de altfel. Eu personal mă opun total bronzului pentru că îmi place să mă simt blondă peste tot." A avut destule ședințe foto în costume de baie pe plajă, dar a folosit întotdeauna protecție solară.

Pentru a obține strălucirea ei celebră, Monroe a aplicat straturi groase de vaselină sau cremă albă Nivea și a folosit și ulei de măsline pe corp și pe față. A fost loială dermatologului ei, Erno Laszlo, care i-a dat un unguent special Phormula 3-9 care a ajutat-o ​​să vindece o cicatrice veche.

Citește continuarea pe Eva.ro