MENIU

Veronel Rădulescu: „Nimic nu ar trebui să infleunțeze magistrații. Undrea vrea sa dea declarații în acest dosar”

Elena Udrea și avocatul Veronel Rădulescu. Foto/Inquam Photos/Octav Ganea

Avocatul Elenei Udrea speră ca măcar una dintre căile sale de atac să fie admise de judecători și spune că Elena Udrea va da declarații în dosarul pentru care a fost reținută în Bulgaria.

„Nu știm dacă va rămâne în Buglaria sau vine. Nu am vorbit cu ea. Nu cred că se va încheia acest dosar fără ca ea să nu dea declarații. Ideea a fost că pe 16 mai, când se rejudecă recursul, există posibilitatea suspendării, iar la um termen ulterior Elena Udrea să participe liber. Nu știu procedurile de la bulgari, nu am fost acolo, nu știu ce se întâmplă acolo.

Procesul de azi e diferit de „Gala Bute”. Din punctul meu de vedere, nimic nu ar trebui să influențeze magistrații. Asta pentru că ei trebuie să judece strict după problele de la dosar, nu după persoana incriminată.

Speranța mea este că Instanța Supremă va admite una dintre căile mele de atac și doamna Udrea sa va prezenta liberă la căile de atac. Eu cu doamna Udrea discut doar despre dosare, nu alte chestii. Nu cunosc chestiuni din intimitate doameni Udrea”, a declarat Veronel Rădulescu.