MENIU

Un hoț „perseverent”. La doar 27 de ani are deja 21 de dosare, toate în doar 3 ani

Foto arhivă

Un bărbat din municipiul Bârlad a ajuns, la nici 27 de ani, să aibă nu mai puțin de 21 de dosare penale în doar trei ani.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de comiterea de furt calificat, în perioada aprilie – mai a.c, scrie vremeanoua.ro

Aceștia sunt Vasilică Vlăduț Năstase și Ionuț Gabriel Drosu, ambii bârlădeni. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, persoanele bănuite de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns, prin efracție, pe timpul nopții, în mai multe spații comerciale din municipiul Bârlad și ar fi sustras diverse bunuri de valoare (electronice, sume de bani și țigarete). Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la peste 5.500 lei.

„La data de 29 mai 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de cei doi bărbați cercetați a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Pe 30 mai 2023, aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive. Judecătorul de drepturi și libertăți le-a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale”, a precizat inspectorul de poliție Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mai multe articole despre:
hot barlad 21 de dosare pentru furt