MENIU

Tragedie într-o comună din Dolj. Un bărbat s-a sinucis după ce și-a ucis soția. Femeia îi donase un rinichi, cu câțiva ani în urmă - VIDEO

Descoperire macabră în comuna doljeană Breasta. Trupurile unui bărbat și unei femei au fost găsite în propria locuință, iar anchetatorii au indicii că a fost vorba de o crimă urmată de o sinucidere. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

Potrivit IPJ Dolj, descoperirea a fost făcută în jurul orei 11.10. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta, fiind găsite cadavrele a două persoane, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 36 de ani, soț și soție.

„Având în vedere natura evenimentului, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, transmite IPJ Olt.

Potrivit Oltenia 1, bărbatul în vârstă de 60 de ani și-a ucis soția, pe care a înjunghiat-o în zona abdominală, după care s-a sinucis folosind un colier de plastic. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesul celor doi. Tragicul eveniment a fost anunțat de către vecinii care nu își pot explica ce s-a întâmplat. Cei doi erau cunoscuți în comunitate drept o familie liniștită, iar în urmă cu câțiva ani femeia îî salvase viața soțului, donându-i un rinichi. 

Mai multe articole despre:
morti dolj barbat femeie crima sinucidere