MENIU

Teo Trandafir, Andreea Marin și Sofia Vicoveanca, victime într-un dosar DIICOT de înșelăciune

Teo Trandafir - imagine de arhivă

Începe judecata în dosarul în care sunt implicate Teo Trandafir, Andreea Marin și Sofia Vicoveanca. Potrivit procurorilor, patru bărbați ar fi înșelat peste 270 de persoane pe Facebook, unde pretindeau că sunt vedete din România, ca să obțină bani de la victime. Acum, cei patru vor fi judecați pentru escrocherie. 

Folosindu-se de pagini clonate, cei patru infractori au organizat „campanii umanitare” și au strâns bani în numele vedetelor, pe care, evident, și i-au însușit. Cu toate că lista vedetelor de top era destul de mare, doar câteva au mers până la capăt în dosar și s-au constituit părți civile. Printre ele se numără Teo Trandafir, Andreea Marin și Sofia Vicoveanca.

Teo Trandafir are calitatea de parte vătămată în dosar, în timp ce Andreea Marin a dat declarații ca persoană vătămată, însă are doar calitatea de martor.

Cei patru inculpați sunt din Neamț și aveau, la data comiterii faptelor, între 18 și 23 de ani. Toți au fost crescuți în centrele plasament și au dat dovadă de o inventivitate remarcabilă în orchestrarea escrocheriilor. Victimele credeau că ajută familii nevoiașe, în urma apelurilor lansate de Andreea Marin sau Teo Trandafir, însă în realitate, vorbeau pe rețeaua de socializare cu cei patru escroci.