MENIU

Tânăr fără permis, prins abia după ce polițiștii au tras focuri de armă

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care conducea pe DN54 un autoturism cu viteză peste limita legală, deşi nu avea permis, a fost reţinut după ce poliţiştii au tras focuri de avertisment în plan vertical pentru a-l opri şi imobiliza.

Poliţiştii rutieri l-au depistat pe tânăr în trafic, în interiorul localităţii Vişina, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 117 kilometri pe oră.

Tânărul a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor şi a fost apoi urmărit până când a fost oprit şi imobilizat.

"La ieşirea din localitatea Vişina, şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit pe câmp. Poliţiştii l-au somat să se oprească, după care un agent de poliţie a efectuat două focuri de avertisment, în plan vertical, cu arma din dotare, ulterior reuşindu-se imobilizarea acestuia", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.

Poliţiştii au stabilit că tânărul de 21 de ani nu avea permis de conducere, iar autoturismul aparţinea unei femei în vârstă de 30 de ani, concubina sa, care i-l încredinţase şi se afla în maşină.

Femeia deţinea permis de conducere eliberat de autorităţile din Belgia.

Tânărul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, iar în cauză a fost deschis dosar penal pentru infracţiunile de conducere unui vehicul fără permis şi încredinţarea unui autovehicul spre a fi condus de o persoană care nu deţine permis de conducere. 

Mai multe articole despre:
tanar fara permis retinut cu focuri de arma olt