MENIU

SURSE: Avocatul lui Iohannis, chemat la DNA. Primarul Sectorului 2 ar urma să fie audiat 

Radu Mihaiu

Avocatul președintelui Iohannis și primarul Radu Mihaiu de la sectorul 2 sunt chemați să dea cu subsemnatul la DNA, potrivit National.ro. Cei doi ar urma să fie audiați în dosarul demolării clădirilor aflate în litigii în instanță. 

Mai exact, ancheta ar fi pornit după ce una dintre firmele controlate de familia Mușat ar fi obținut din partea Primăriei Sectorului 2, imediat după preluarea conducerii acesteia de către useristul Radu Mihaiu, a unei autorizații de demolare pentru demararea construcției unui turn de birouri cu 14 etaje, în ”inima” Piperei. 

Dosarul se află deja pe rolul DNA, iar surse spun că vor începe audierile în acest caz, iar primii pe listă sunt chiar primarul sectorului 2 și Gheorghe Mușat, avocatul șefului statului, cel care ar fi și beneficiat de acele autorizații, potrivit surselor. 

Jurnaliștii National.ro susțin că în plângerea care stă la baza dosarului ar exista și amenințări adresate de avocatul președintelui unei părți vătămate:  ”Te bag la pușcărie dacă nu semnezi ce îți zic eu!”

Mai multe articole despre:
radu mihaiu avocat klaus iohannis