MENIU

Rețea de traficanți de droguri de mare risc, anihilată la Oradea. Membrii aveau și un arsenal de arme de foc

Foto ilustrativ

Cinci tineri au fost reţinuţi, iar pentru doi s-a cerut arestarea, în urma a 6 percheziţii domiciliare făcute joi în judeţul Bihor. Cei 5 sunt bănuiți că vindeau în Oradea droguri de risc şi mare risc, iar anchetatorii au găsit în locuințele lor inclusiv arme, cartuşe și cuțite de tip militar.

La descinderi au participat poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Oradea, sprijiniţi de Jandarmeria Bihor.

 

În urma acestora, au fost găsite şi ridicate 37 de grame de substanţă cristalizată 3 CMC, 20 de grame de cannabis, 16 capsule cu pulbere albă, psihoactivă, 5 hard diskuri externe, două laptopuri şi un telefon mobil.

 

„De asemenea, au fost descoperite două arme neletale, supuse autorizării, trei arme de tip airsoft, o cutie cu 99 de capse detonante, 10 cartuşe cu proiectil din cauciuc, 1,614 kilograme de proiectile metalice, 825 de grame de tuburi de cartuş fără capsa detonantă, 41 de cartuşe de diferite calibre, acestea urmând a fi supuse expertizării”, mai arată Poliţia.

Mai multe articole despre:
arme droguri arsenal Bihor