MENIU

Hoțul de la Poștă a fost ARESTAT - Procurorii au schimbat încadrarea juridică în infracţiunea de delapidare

Procurorii au schimbat încadrarea juridică pentru hoțul de la Poștă

Procurorii au schimbat încadrarea juridică pentru bărbatul care ar fi furat un sac cu bani din maşina Poştei Române din infracţiunea de furt, în infracţiunea de delapidare.

UPDATE: Bărbatul de 20 de ani, acuzat că a furat un sac cu 278.000 lei din mașina Poștei a fost arestat preventiv. În cazul său a fost schimbată încadrarea juridică, acum fiind acuzat de delapidare, el fiind angajat al Companiei Naționale.

El va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de luare a măsurii arestări preventive, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene (IPJ) Ilfov.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Chitila au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 20 de ani, iar în cursul zilei de sâmbătă acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, cu propunere de luare a măsurii arestări preventive", arată sursa citată.

În urma probatoriului administrat, în cauză a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din infracţiunea de furt, în infracţiunea de delapidare, urmărirea penală fiind efectuată de poliţiştii din Chitila, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Poliţiştii oraşului Chitila, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, l-au depistat, vineri, în Ploieşti, pe bărbatul de 20 de ani bănuit de furtul unui sac cu bani din maşina Poştei Române.

Mai multe articole despre:
postas furat bani pensii incadrare