MENIU

Julio Iglesias, reținut pe un aeroport. Vameșilor nu le-a venit să creadă când i-au deschis valizele

Renumitul Julio Iglesias se află în centrul unui uriaș scandal, după ce a fost reținut timp de mai multe ore pe un aeroport din Republica Dominicană. A fost nevoie de intervenția celor mai înalți oficiali pentru că tatăl lui Enrique Iglesias.

Potrivit presei spaniole, artistul în vârstă de 80 de ani venea din Bahamas şi se îndrepta către Punta Cana cu o valiză în care avea peste 40 de kilograme de legume și fructe precum rucola, căpşuni, ciuperci, roşii, spanac şi zmeură, lucru interzis în Republica Dominicană.

 

Cântăreţului spaniol i s-au confiscat bagajele imediat ce a aterizat pe aeroportul din Punta Cana, iar apoi a fost reţinut de autorităţile din Republica Dominicană.

Ulterior, la intervenţia ministrului Culturii din Republica Dominicană și chiar a biroului președintelui, Julio Iglesias a fost eliberat, iar proviziile i-au fost înapoiate, întregul incident fiind catalogat drept "o neînțelegere".

 

Tabloidele spaniole notează faptul că artistul este renumit pentru că ia cu el în călătoriile sale cantităţi mari de mâncare.

Mai multe articole despre:
julio iglesias retinut pe aeroport bagaje scandal