MENIU

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, pretinde că s-a pocăit. Imagini șocante cu criminalul din Caracal -VIDEO

Imagini șocante cu Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a ucis 2 adolescente, după ce le-ar fi violat. Monstrul din Caracal, cum a fost supranumit, pretinde că s-ar fi pocăit, iar un reprezentant al cultului religios care l-a luat sub oblăduire susține că multe dintre acuzații n-ar fi adevărate.

Dincă a fost lăudat de biserica sa, care a spus că acesta este acum ca un „bebeluș care trebuie ajutat și îndrumat“.


„Se vede transformarea după botez... Gheorghe Dincă este acum un născut din nou, acum este ca un bebeluș, trebuie ajutat, avut grijă, corectat la vorbire, la comportament...() Din ce mi-a spus el și din ce am auzit eu, foarte multe dintre acuzații nu sunt adevărate. Înaintea lui Dumnezeu, el a fost sincer la mărturisire. Dar, instanța va stabili lucrul acesta, nu este treaba noastră. Nici pe el, nici pe noi nu ne mai interesează pentru că el este un om liber acum, se poate întâlni oricând cu Dumnezeu și asta contează cel mai mult", a spus pastorul Viorel Lupu, într-un interviu acordat pentru Relație VS. Religie.

 

Vestea "pocăirii" lui Dincă a fost dată de membrii asociației penticostale „Misiunea Family to Family“, condusă de omul de afaceri Mike Olari.

 

Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. El a fost acuzat de viol, profanare de cadavre, trafic de persoane, trafic de minori și omor calificat.

Mai multe articole despre:
gheorghe dinca pocait alexandra luiza penticostal