MENIU

Gelu Oltean, fostul șef al DIPI, mesaj cu tâlc la ieșirea din arest

Gelu Oltean, fostul șef al DIPI, mesaj cu tâlc la ieșirea din arest

Gelu Oltean, fostul sef al Departamentului de Informaţii si Protecţie Internă (DIPI), serviciul secret al Ministerului de Interne, trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc şi constituirea unui grup infracţional organizat, anunţă, printr-un comunicat de presă, că se va adresa Curţii Europene a Drepturilor Omului. 

Într-un comunicat transmis News.ro, Oltean califică dosarul său drept "o mascaradă" şi ironizează modul în care s-a desfăşurat percheziţia.

Reamintim că fostul şef al DIPI a fost acuzat a organizat împreună cu iubita lui, Vanessa Youness, şi cetăţeanul britanic Thomas Lishman şedinţe de şamanism la care participau zeci de persoane, unde se consumau droguri, respectiv o băutură tradiţională folosită de triburile din Amazon, care provoacă viziuni şi halucinaţii. 

"Cu multă compasiune, le transmit celor ce au înţiat această mascaradă, că au greşit destinatarul. Nimeni nu este mai presus de lege, domnilor procurori, care aţi descins la Clinică sărind gardul cu scară, în timp ce poartă, era larg deschisă! Mai preocupaţi eraţi să va filmaţi şi să va postaţi pe facebook decât orice altceva! Aşa cum nu v-a interesat, nici proiectul de cercetare medicală, care v-a fost înmânat, unic la nivel mondial, ce avea să pună România pe harta lumii în cercetarea medicală, nici documentele de zeci de pagini, atent şi just întocmite, pentru doctor Vanessa Youness şi Clinica sa, de către domnul, fost ministru a justiţiei, Valeriu Stoica şi echipa sa. Aţi refuzat şi să le citiţi, poate tot din prea multă preocupare de a va poză, filma şi vorbi la telefon cu cei ce v-au trimis", mai scrie Gelu Oltean.

Scrisoarea integrală poate fi citită aici

Mai multe articole despre:
gelu oltean