MENIU

Frații Tate, vizită diplomatică în arest, în miez de noapte. Mișcarea surprinză

La scurt timp după arestare, frații Andrew și Tristan Tate ar fi avut parte de o vizită diplomatică, la miez de noapte, Potrivit surselor judiciare, ar fi vorba de un reprezentant al Ambasada Marii Britanii, având în vedere că cei 2 au cetățenia Regatului Unit, pe lângă cea americană.

La scurt timp după reținere, la Arestul Central s-a primit o solicitare din partea unei reprezentanțe diplomatice, prin care s-ar fi cerut o întrevedere urgentă cu Andrew și Tristan Tate, au.

Solicitarea a fost aprobată, iar după miezul nopții, frații Tate au fost vizitați de un bărbat cu imunitate diplomatică. Sursele citate au precizat că cei trei ar fi avut o discuție privată, care s-a terminat abia în jurul orei 01:30, potrivit gandul.ro.

Vizita a fost posibilă ca urmare a unei convenții internaționale prin care un cetățean arestat în străinătate are dreptul de a-i fi comunicate, prin reprezentanții diplomatici ai statului său, drepturile pe care le are i să-i recomande un avocat, dacă este cazul.

 

Sursele citate cu precizat că Andrew și Tristan Tate nu au formulat nicio solicitare.

 

Vineri, Tribunalul București a decis ca toți patru să fie arestați preventiv pentru 30 de zile. Avocatul fraților Tate a confirmat că s-au emis mandate de arestare pentru aceștia și a anunțat că decizia va fi contestată la Curtea de Apel București.

Britanicii sunt acuzați că, împreună cu cele două românce, una dintre ele chiar fostă polițistă, „au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane”.

 

Mai multe articole despre:
fratii tate andrew tate arestat scandal greta pizza