MENIU

Fost boss mafiot sare în apărarea fraților Tate. Acuzațiile, combătute cu scenarii conspiraționiste - VIDEO

Un fost lider al mafiei din New York lansează un scenariu conspiraționist legat de frații Tate. Michael Franzese sugerează că acuzațiile la adresa acestora n-ar fi reale și sugerează că greșeala celor doi a fost de a se contrazice public cu oameni mai puternici decât ei, pomenind numele activistei de mediu Greta Thunberg, cu care Andrew Tate a avut o dispută în spațiul virtual chiar înainte de a fi arestat.

Michael Franzese, fost lider mafiot, portretizat ca personaj secund și de Martin Scosese, in "Băieți buni", spune că arestarea fraților Tate poate fi catalogată drept răzbunare. 

"Pentru mine este o coincidență faptul că s-a luat de iubita stângii, Greta Thunberg, activista pe probleme de climă şi o zi sau două mai târziu a fost închis. Nu îmi place. Sunt sincer cu voi. Este o coincidenţă ciudată. (...) Greşeala lui Andrew Tate a fost să se poarte nerespectuos cu oamenii puternici care nu aveau aceeaşi părere cu el", a afirmat Franzese.

 

În alți termeni, fostul mafiot, reconvertit ca influencer conservator, a sugerat același scenariu ca și Andrew Tate, potrivit căruia cei care luptă împotriva SISTEMULUI/MATRIX sunt vânați.

 

"Când te pui aşa cu sistemul, e o problemă, oamenii vor veni după tine. Andrew știa că vor veni după el. A zis asta într-un interviu, în urmă cu o lună". 

 

Totodată, fostul mafiot a afirmat că are îndoieli legate de vinovăția fraților Tate, fiind convins că cei doi nu s-ar preta la ceva atât de josnic precum traficul de persoane.

Mai mult, gangsterul spune că majoritatea martorilor mint atunci când vine vorba despre dovezi în ceea ce privește această infracțiune, iar oamenii legii iau măsuri în lipsa dovezilor clare.

 

Mai multe articole despre:
fratii Tate mafia Michael Franzese