MENIU

Dubla crimă de la Iași: ADN-ul suspectului principal, găsit pe lenjeria intimă a victimei

Dubla crimă de la Iași: ADN-ul suspectului principal, găsit pe lenjeria intimă a victimei

Anchetatorii din Iași au descoperit ADN-ul studentului Sami El Bourkadi pe unul dintre sutienele victimei Ioana Vanesa Burlacu. Sutienul s-ar fi aflat într-un dulap cu lenjerie intimă de la etajul I al vilei din Moara de Vânt.

Surse judiciare au declarat, pentru bzi.ro, că rezultatele analizelor ADN au venit recent de la București. Printre aceste rezultate s-a regăsit și unul de pe un sutien al tinerei Ioana Vanesa Burlacu, iubita celeilalte victime, Youssef Jnyiah. Sutienul s-ar fi aflat la etajul I al vilei din Moara de Vânt. Acolo exista un dulap, iar într-un sertar, se aflau mai multe articole de lenjerie intimă ale tinerei.

Se presupune că studentul canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi ar fi urcat la etajul I al vilei din Moara de Vânt pentru a căuta un articol de îmbrăcăminte.

Nu este exclusă nici varianta ca acesta să fi căutat un articol de îmbrăcăminte din care să-și fi făcut un bandaj, având în vedere că era rănit la o mână.

„Eu nu știu cum a ajuns acea urmă acolo. Nu exclud ca studentul marocan Youssef Jnyiah să fi căutat un bandaj pentru clientul meu și, astfel, să fi ajuns urma ADN acolo”, a precizat avocata studentului Ahmed Sami El Bourkadi.