MENIU

Documentul arestării Mirunei Pascu, mama drogatului ucigaș de la 2 Mai. Petreceri cu canabis și cocaină

Dosarul 2 Mai. Realitatea PLUS prezintă, în exclusivitate, date din referatul procurorilor prin care cer arestarea Mirunei Pascu. Sunt detalii explozive despre Vlad Pascu, mama sa și prietenii tânărului care a ucis doi oameni, în groaznicul accident de la 2 Mai. Investigatorii au avut infiltrat un investigator sub acoperire. Potrivit datelor, la petrecerile organizate în casa lui Vlad Pascu se consumau frecvent droguri și cocktail-uri din substanțe interzise.

Potrivit documentului obținut de Realitatea, adolescenții dețineau cantități halucinante de droguri extrem de periculoase.

Când se drogau, adolescenții își ieșeau din minți și aveau un comportament imoral.

În ceea ce privește șantajul la care Miruna Pascu, mama lui Vlad, a supus-o pe fosta iubită a drogatului, procurorii notează, în referat, următoarea situație: "Potrivit denunțului,începând cu luna august 2023,părinții numitului Vlad Pascu au încercat să o contacteze pe XY în legătură cu relația acesteia cu fiul lor,Vlad Pascu,cercetat în stare de arest într-o altă cauză,iar la data de 27.08.2023,mama numitului Vlad Pascu a trimis pe numărul de telefon al denunțătoarei XY un mesaj din care rezulta că în situația în care nu va da curs solicitărilor de întrevedere,va furniza presei informații compromițătoare despre aceasta."

 

Vom reveni cu amănunte.

Mai multe articole despre:
vlad pascu miruna pascu 2 mai accident 2 mai