MENIU

DIICOT: Tribunalul Olt spune că nu a dat presei rechizitoriul lui Dincă

DIICOT: Tribunalul Olt spune că nu a dat presei rechizitoriul lui Dincă

DIICOT a anuntat, marți, ca reprezentanții Tribunalului Olt susțin ca personalul instanței nu a transmis presei rechizitoriul lui Gheorghe Dincă.

Marți, președintele Tribunalului Olt a transmis procurorului șef adjunct DIICOT o adresă cu privire la verificările efectuate în legătură cu modalitatea în care rechizitoriul în dosarul Caracal a fost transmis reprezentanților mass media.

Conducerea Tribunalului a informat că rechizitoriul a fost transmis în format electronic, de grefierul șef al secției penale, la cerere, apărătorilor aleși ai părții civile M.M.G. și că personalul instanței nu a transmis reprezentanților mass media o copie a actului de sesizare a instanței, după cum se arată într-un comunicat al DIICOT.

Amintim că pe 29 ianuarie DIICOT a anunțat că în urma unor verificări dispuse de procurorul șef adjunct al DIICOT, Giorgiana Hosu, s-a descoperit că rechizitorul prin care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată în dosarul crimelor de la Caracal nu a ajuns în mass-media fiind comunicat de către personalul DIICOT și a cerut verificări la Tribunalul Olt.

Cazul Caracal. Rechizitoriul DIICOT scoate la iveală detalii tulburătoare. Gheorghe Dincă, plan diabolic