MENIU

Descoperire HALUCINANTĂ în București. Mascații au descins în 2 HALE URIAȘE în care se cultiva cannabis - FOTO VIDEO

Un bărbat a fost reținut de procurori, fiind acuzat de trafic de droguri, după ce mascații au descins la cele 2 hale de cannabis în care acesta cultiva planta interzisă, o recolta și vindea produsul. 

Producătorul a fost prins în flagrant, în incinta halei. În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate 61 de kilograme de cannabis și 131 de plante de canabis, precum și dispozitive necesare întreținerii culturii (instalație electrică cu lămpi neon de mare capacitate, legate în sistem, cu transformatoarele aferente).

 

Totodată, au fost ridicate filtre de aer de mare capacitate, prevăzute cu ventilator, ventilatoare de perete și cu picior, cinci aparate de aer condiționat portabile, două dezumidificatoare portabile, un panou electric, cabluri electrice, o pompă de stropit și o pompă de apă, cu sistem de irigare aflat în funcțiune, conectat la sistemul de alimentare cu apă.

 

Suspectul a fost reținut de procurorii DIICOT, iar joi aceștia au cerut mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Mai multe articole despre:
hale cannabis bucuresti diicot cultura droguri