MENIU

Crimă sângeroasă la o petrecere cu vedete, bărbat ucis cu maceta. Alex Velea, surprins alături de criminali, înainte de atac - VIDEO

Victima ar fi fost atacată de 3 bărbați, în urma unui conflict spontan

Crimă șocantă într-un hotel cunoscut din Padina, la o petrecere cu vedete. Un bărbat de 41 de ani a fost înjunghiat cu maceta în urma unui conflict spontan. Agresorii i-ar fi făcut semne soției victimei, iar de acolo ar fi izbucnit scandalul. Polițiștii au reținut 3 suspecți. În imaginile șocante prezentate de Realitatea Plus apare și artistul Alex Velea distrându-se alături de presupușii criminali.  Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional. 

Potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, bărbatul a fost înjunghiat de circa 20 ori în spate,  cu maceta, iar medicii SMURD  veniți să-i acorde primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Aceleași surse au indicat faptul că Alex Velea a fost audiat ca martor, pentru că s-ar fi aflat în anturajul celor care au comis agresiunea, dar acesta a declarat că nu știe ce s-a întâmplat. Atacatorii sunt din București și potrivit Exclusiv DB ar face parte din familia unei cunoscute vrăjitoare. La eveniment ar fi participat și Antonia, partenera lui Velea, dar și vedeta pop Alina Eremia.

SURSE: SUSPECȚII SĂLTAȚI DE POLIȚIE ÎN CAZUL CRIMEI DE LA HOTEL BELMOND AR FACE PARTE DIN FAMILIA VRĂJITOAREI SIDONIA

 

Petrecerea a avut loc la Hotel Belmont, eveniment la care participau și cunoscuții cântăreți Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. După atacul sângeros, atacatorii au fugit cu mașina, dar au fost prinși.

Pe paginile desocializare au fost însă postate zeci de filmulețe cu distracția de dinainte de tragedie, dar și cu victima în timp ce primește îngrijiri. 

COMUNICATUL POLIȚIEI

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat.

Oamenii legii au descoperit la fața locului cadavrul unui bărbat de 41 de ani, din Târgoviște, care a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Persoanele bănuite de comiterea faptei, și anume trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, se află în custodia poliției, urmând ca în cadrul anchetei să se stabilească participația la comiterea faptei și să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

Din primele verificări, evenimentul s-ar fi produs pe fondul unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, fiind în curs de desfășurare.

Mai multe articole despre:
barbat ucis camera de hotel dambovita padina