MENIU

Atacul sângeros din Galați. Bărbatul care şi-a înjunghiat părinţii şi apoi a atacat cu cuţitul un poliţist, arestat preventiv 30 de zile

Poliție - imagine arhivă

Bărbatul din Galaţi care şi-a înjunghiat părinţii, apoi a atacat cu cuţitul un poliţist care venise să îl preia şi să îl conducă la secţia de poliţie pentru audieri a fost arest preventiv de 30 de zile, ca urmare a unei decizii luate, miercuri, de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Galaţi.

Bărbatul fusese reţinut marţi, pentru 24 de ore, potrivit deciziei Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Marţi, 13 februarie, la ora 14,00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a fost sesizat telefonic, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în incinta unui apartament situat într-un bloc de locuinţe de pe strada Alexandru Lăpuşneanu, din municipiul Galaţi, ar fi avut loc o agresiune fizică asupra a două persoane.

"Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi care s-au deplasat la adresa indicată au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări a reieşit faptul că la adresa respectivă, în urma unor discuţii în contradictoriu între un bărbat de 33 de ani şi părinţii săi, un bărbat de 56 de ani şi o femeie de 52 de ani, ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia cei doi soţi ar fi fost înjunghiaţi de fiu", se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Galaţi.