MENIU

Anchetatorii au o nouă pistă în cazul lui Ioan Crișan, afaceristul din Arad incendiat în propria mașină. Milionarul, victima unei răzbunări a mafiei ruse

Crimă Arad/ Captură video

După mai bine de doi ani în care criminalul omului de afaceri din Arad, ucis de o bombă montată în mașină, nu a fost de găsit, anchetatorii merg acum pe o nouă pistă. Potrivit acestora, este posibil ca milionarul să fi fost victima unei răzbunări a mafiei ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. 

Anchetatorii spun că afaceristul mort, Ioan Crișan, ajutat de presupuși polițiști corupți, ar fi furat de la traficanții de tutun un tir plin cu țigări de contrabandă. Iar aceștia ar fi ordonat asasinatul pentru a se răzbuna. Potrivit concluziilor procurorilor, în atac a fost folosit un exploziv de mare putere iar ancheta se desfășoară în continuare in rem.

CRIMĂ în stil mafiot, la Arad. Urme de ADN, identificate pe dispozitivul exploziv

Procurorul general al României a spus, în urmă cu câteva săptămâni, că au fost audiate peste 400 de persoane în acest caz.

Reamintim că asasinatul a fost comis pe 29 mai 2021 în Arad. În jurul orei 7:00 dimineața, după ce și-a băut cafeaua, bărbatul s-a urcat în mașină pentru a pleca din parcarea unui supermarket. La câteva secunde după, bolidul de lux pe care-l conducea a explodat. Deflagrația a fost atât de puternică încât ferestrele blocurilor din zonă s-au spart. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-a observat că explozia s-a produs când afaceristul încerca să iasă din parcare. Ioan Crișan deținea o fermă de crocodili și de somn african și era și fostul socru al deputatului Sergiu Bîlcea. 

Citește și Crima de la Arad | Ancheta în cazul lui Ioan Crișan bate pasul pe loc. Fără o listă de suspecți la 15 luni de la moartea afaceristului

Pe aceeași temă Dosarul crimei de la Arad. Nici acum nu există suspecți, la aproape un an de investigații

Mai multe articole despre:
noua pista om afaceri arad incendiu masina