MENIU

Zodiile care mint perfect. Fereşte-te cât poţi de mult de ele!

Vrei să știi care sunt semnele astrale în care poți avea încredere și de care ar fi mai bine să te ferești, pentru că sunt mincinoși înnăscuți? Îți spunem noi!

Berbec

Este foarte ambițios când vine vorba despre activitatea profesională și este în stare să mintă pentru a-și atinge țelurile.

Mare atenție că, pentru a obține câștig de cauză,te poate pune într-o lumină proastă în fața șefilor sau poate născoci intrigi în acest sens.

Taur

De regulă, taurii nu mint, dar asta nu înseamnă că nu o pot face. Nativii acestei zodii sunt încăpățânați și se folosesc de toate înțelesurile adevărului pentru a manipula, ca să-și atingă scopul.

Ideal este să nu ai încredere deplină în ei. În ce privește relațiile sentimentale,taurii sunt predispuși legăturilor extraconjugale.

Gemeni

Duali, gemenilor le este dificil să rămână fideli partenerilor. În plus,majoritatea sunt bârfitori și este mai bine să eviți să le spui secrete de stat.

Rac

Sunt atât de buni la capitolul minciuni,încât ar putea scăpa basma-curată și de la anchete grave,unde ei sunt principalii suspecți. Cu alte cuvinte, dacă racul vrea să te înșele,îți va fi greu să îți dai seama.

Vestea bună este că racii nu pea mint. Sunt loiali și onești cu persoanele iubite.

Leu

Dacă faci parte din zodialeului știi deja că nativii acsetei zodii adoră să schimbe adevărul sau să-l cosmetizeze in dorința de a crea bună dispoziție în jur.

Leii mint din orice și oricând,însă,mai devreme sau mai târziu,aceștia sunt prinși pentru că reușesc să exagereze cu minciunile.

Fecioară

Egoiști înnăscuți,mai ales reprezentanții sexului tari,nativii acestei zodii nu se remarcă la capitolul minciuni. Aceștia au tendința să spună adevărul, sub formă de glumă,apoi să mintă, pe un ton serios.

Balanța

Atât femeile cât și bărbații născuți sub acest semn astral mint des și cu orice prilej. Problema e că sunt prinși ușor, pentru că nu se pricep la asta,deși au ceva experiență la activ.

Scorpion

Astrologii descriu nativii acestei zodii ca fiind fără scrupule, manipulatori, răzbunători, invidioși și impunători.

Cu alte cuvinte,dacă se supără,scorpionul își va folosi toate armele pentru a se răzbuna,iar minciuna este asul lui din mânecă.

Săgetător

În multe cazuri,săgetătorul îți deviază gândurile și te încurcă atunci când,insistând pe un lucru,încearcă să fie sinceri și amabili.

Pentru că sunt mai comozi din fire,așteaptă-te să găsească scuze pentru a nu face ceva ce ți-a promis.

Capricorn

Cu siguranță Capricornului nu-i place să mintă,dar o poate face. Probabilitatea să prinzi un Capricorn cu minciuna este mare,din moment ce lui nu îi place să mintă. Dar te poți aștepta și la surprise din partea lui.

Vărsător

Încearcă să fie foarte onest în relația cu cei din jur. Totuși, calitatea acesta interferează cu aceea că vărsătorii adoră să bârfească.

De obicei sunt dictați de bunăvoință,dar se întâmplă să te pună în situații penibile, pentru că nu îți pot ține gura închisă.

Pești

Nativiiacestei zodii nu sunt pesoane rău intenționate, dar au tendința să se compare cu alții și devin geloși, chiar și atunci când nu au niciun motiv de invidie.

Sursa: clickpentrufemei.ro