MENIU

Zodiile care iubesc cel mai intens

Când vine vorba de dragoste, fiecare iubește în felul lui, unii mai mult, alții mai puțin. Indiferent de intensitatea sentimentelor, îți poți da seama rapid dacă cineva s-a îndrăgostit de tine sau nu. Din punct de vedere zodiacal, există un top al zodiilor care sunt cele mai bune la capitolul iubit.

Berbec

Nativul Berbec este fruntaș la capitolul dragoste și asta pentru că iubește cu tot sufletul și se dedică total. Deși este impulsiv și își deschide cu greu sufletul față de persoana dragă, atunci când o face, se poate spune că este cel mai loial. Pentru el, dragostea înseamnă cel mai plăcut sentiment din lume, pentru care ar da orice la schimb. De asemenea, nu este bun numai ca iubit, dar și ca amant, căci reușește să păstreze totul în secret fără prea mult efort.

Taur

Nativul Taur este un conservator, care iubește în stil clasic. Are sentimente foarte pure și clare, încât nu ai cum să nu îți dai seama de intențiile sale încă de la început. Știe să cucerească și să se lase cucerit și știe să iubească cu pasiune. Îi plac lucrurile bine făcute, așa că își dă tot interesul ca partenerul să fie mulțumit și, chiar mai mult, impresionat. Îi place să își arate dovezile de iubere și nu suportă concurența în dragoste.

Află ce alte zodii iubesc cel mai intens pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astre zodii