MENIU

Zodiile care au șanse să câștige la LOTO în 2018

<p>LOTO/ Numere LOTO 6/49</p>

Anul 2018 este anul marilor transformări în aproape toate sectoarele vieții. Unele zodii vor fi favorizate pe sectorul carierei, altele – pe cel sentimental, altele – pe cel financiar. De ultima categorie ne vom ocupa în cele ce urmează, în special de acele zodii care au cele mai mari șanse să câștige mai mult din jocuri de noroc, și mai puțin din activitățile pe care le desfășoară.

BERBEC

Voi vă numărați printre norocoșii zodiacului în 2018, mai ales în ceea ce privește sectorul financiar. Astrele favorizează câștigurile mari, așa că nu ezitați să vă încercați norocul la loto. În plus, grație unor persoane binevoitoare din anturajul vostru, veți avea ocazia să vă alipiți unor proiecte care să vă bage sume importante de bani în buzunare.

Totuși, fiți chibzuiți cu cheltuielile. Câștigați bine, însă nu există un sac fără fund, așa că încercați pe cât posibil să nu faceți risipă.

TAUR

2018 este anul în care cheltuirea banilor se va afla la loc de cinste. Astrele sunt favorabile câștigurilor mari, de aici și tendința voastră de a cheltui nechibzuit.

Banii pot veni din proiecte foarte importante și foarte bine remunerate, dar și din surse neașteptate. Cum ar fi jucatul la loto. Vârful câștigurilor va fi mijlocul anului. La sfârșitul anului, se previzionează o achiziție importantă: o casă sau o mașină.

Recomandarea astrologului este să vă planificați fiecare ban, altfel vă veți trezi că ajungeți la fundul sacului mai repede decât v-ați fi așteptat.

LEU

De subliniat că, în 2018, situația voastră financiară se va îmbunătăți semnificativ. Jucatul la loto vă poate aduce câștiguri frumoase cu investiții minime. 

LOTO, LOTO 6 DIN 49, LOTO 6/49. Ce combinaţie ciudată: Numerele de duminică, 1 aprilie 2018

Atenție, însă, la cheltuieli! Aveți tendința să cheltuiți tot ce câștigați. N-ar fi rău să vă ajustați cheltuielile și să scăpați de datoriile purtătoare de dobânzi. Fiți pregătiți și pentru cheltuielile neașteptate!

VĂRSĂTOR

Vărsătorul este ultima dintre zodiile care au șanse să câștige la loto în 2018. Câștigurile pot fi semnificative doar dacă vă veți ajuta puțin norocul. Puteți juca cu încredere la loto. Balanța voastră financiară va fi pe plus tot anul 2018.

Deși veți fi tentați să faceți cheltuieli excesive și să vă satisfaceți toate plăcerile, vă recomandăm să nu lăsați să treacă nici măcar o lună fără să puneți deoparte câtuși de puțin. Nu știm niciodată când avem nevoie de un ban în plus.

Sursa: avantaje.ro

Mai multe articole despre:
loto horoscop zodii care castiga la LOTO 2018