MENIU

Zodii de bărbați care te cuceresc dintr-o privire

E suficient sa te priveasca drept in ochi si te-au cucerit definitiv. Au o putere de seductie extraordinara si nu e nevoie sa spuna nimic ca sa iti castige inima. Limbajul corporal, gesturile, ochii... Sunt atuurile cu care barbatii nascuti in urmatoarele trei zodii reusesc sa puna pe jar orice femeie.

Berbec

Berbecul este un cuceritor innascut. Te priveste pe sub gene in timp ce ridica usor o spranceana si zambeste sugubat din coltul gurii. Privirea fierbinte, dar intunecata, se concentreaza asupra ta, promitandu-si pasiuni nebanuite. Te-a fermecat pur si simplu, te-a prins in mrejele sale si nu ai nicio putere sa te opui.

Gemeni

Barbatul acesta este maestru intr-ale flirtului. Dincolo de faptul ca stie sa se joace cu vorbele, stie sa isi foloseasca privirea pentru a-ti atrage atentia. Ochii lui transmit un mesaj foarte clar femeilor pe care le place. Privirea cu care te tintuieste promite distractii si o noapte de neuitat. Evident, n-ai de unde sa stii pana nu incerci. Tocmai acolo vrea el sa ajunga.

Sagetator

Sagetatorul te priveste insistent, cu indrazneala, te fixeaza cu privirea lui cercetatoare, te captiveaza. Iti transmite bunadispozitie, te fascineaza pur si simplu cu prezenta lui si n-ai cum sa nu te indragostesti pe loc. Cum starea lui de spirit este adesea optimista, ochii lui exprima exact ceea ce simte. Privirea lui directa dezvaluie usor tot ce ii trece prin cap, scrie ele.ro.

 

Mai multe articole despre:
bărbaţi astrologie seducţie zodii