MENIU

Zodiacul romanesc traditional: Ce spuneau astrologii secolelor trecute despre semnul tau

<p>HOROSCOP </p>

Cunoastem pe de rost zodiacul european , stim care sunt caracteristicile fiecarui semn si chiar ne putem da cu parerea asupra zodiei unei persoane pe care de-abia am intalnit-o, incercand sa i-o ghicim.

Astazi, iti propunem sa cercetezi un nou horoscop, de aceasta data, unul de pe meleagurile autohtone. Este vorba despre zodiacul romanesc traditional. Iata care sunt cele 12 semne ale acestuia si ce spune fiecare despre nativele sale. Tie ti se potriveste descrierea? 

Zodia Tapului din luna lui Gerar

Luna lui Gerar corespunde lunii ianuarie din calendarul modern, iar zodia Tapului este sinonima cu cea a Capricornului. Daca faci parte din categoria persoanelor nascute in aceasta luna de iarna, inseamna ca esti o persoana diplomata, calma, tacuta si ambitioasa. Daca astrele te influenteaza intr-un mod negativ, poti deveni materialista si pesimista. In ceea ce priveste latura profesionala a vietii, ar trebui sa nu te implici in domeniul afacerilor, pentru ca este prea riscant pentru tine.  

De asemenea, persoanele nascute in zodia Tapului nu au o sanatate cu care se pot mandri, fiind predispuse accidentelor ce le vor afecta mai ales genunchii, pieptul si fata.

Zodia Udatorului din luna lui Faurar

Iata ce spune zodiacul romanesc traditional despre nativele zodiei Udatorului din luna lui Faurar sau, altfel spus, cea a Varsatorului din luna februarie.

Esti o persoana sociabila, iti place sa comunici cu cei din jur si sa ii sfatuiesti cand se afla la anaghie. Totusi, nu reusesti sa iti tii intotdeauna cuvantul dat. In ceea ce priveste latura financiara, vei avea intotdeauna noroc de bani si poate chiar vei mosteni o avere. 

Articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop românesc