MENIU

Zodiacul arab: ce semn esti in horoscopul oriental

Multitudinea de culturi din lume ne ofera diferite perspective asupra astrologiei, care mai de care mai interesante. Afla mai multe despre zodiacul arab si cum sa calculezi ce semn esti in acest horoscop oriental !

Zodiacul arab a aparut in Mesopotamia in anul 2600 i.e.n. si este una dintre cele mai apreciate forme de astrologie din lume, desi ramane relativ necunoscut in tarile din Vest.

In astrologia araba, numele constelatiilor sunt inlocuite cu nume de arme, menite sa le dea informatii oamenilor despre vietile lor, privite de catre islamici ca niste lupte. Ceea ce face ca acest zodiac sa fie unic este faptul ca el evolueaza de-a lungul vietii unui individ.

Armele sunt impartite in tre categorii: scurte (briceag, pumnal, cutit si pumnal arab), mijlocii (ghioaga de fier, ghioaga taraneasca, toporisca si lant) si lungi (sabie, lance, prastie si arc). Prima categorie se refera la persoane serioase, riguroase, energice si introvertite, care se lupta pentru a-si atinge scopurile. Cea de-a doua categorie face referire la persoane calme, tacute si ambitioase, al caror scop principal in viata este ascensiunea pe scara ierarhica. In categoria armelor lungi intra persoanele de incredere, perseverente, care doresc sa isi mentina statutul social.

Cum sa calculezi semnul tau din zodiacul arab

Pentru a afla unde te incadrezi in zodiacul arab, trebuie sa iei in considerare trei elemente: semnul tau din zodiacul vestic, numarul de locuitori din orasul natal in momentul nasterii si contextul social al parintilor in momentul cand te-ai nascut.

Vei nota mai intai numarul asociat cu zodia ta, apoi il vei aduna cu cel asociat criteriului populatiei si criteriului statutului social al parintilor. Suma se imparte la trei, fiecarui rezultat corespunzandu-i o anumita arma din zodiacul arab. Rezultatul se aproximeaza, luandu-se in considerare numarul intreg cel mai apropiat.

Articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astre zodiac arab