MENIU

Zodia masculină dupa care sunt topite toate femeile

Zodia masculină dupa care sunt topite toate femeile

Orice femeie si-ar dori sa petreaca macar un minut de intimitate cu aceasta zodie masculina. Barbatul despre care facem vorbire este romantic, dar si pervers in acelasi timp, superficial, dar si extrem de inteligent si imprevizibil. Multe femei spun ca este barbatul perfect.

S-ar putea sa il gasesti in centru la cafenea, in club sau la plimbare in parc. Nu ii place sa petreaca doua zile in acelasi mod, asa ca daca azi il gasesti in discoteca, maine s-ar putea sa il vezi la cinema si tot asa. Daca iesi cu el la restaurant, trebuie sa te pregatesti pentru conversatii foarte incitante. Mereu vei invata ceva nou de la el.

Acest nativ stie cum sa te faca sa te simti bine. Iti reda energia pozitiva si te face sa privesti viata cu ochi mai buni, indiferent cat de gri ar fi norii adunati deasupra ta. Acest barbat apreciaza modestia si uraste aroganta nejustificata.

Poate parea si el arogant la prima vedere, insa este doar o impresie gresita pe care ti-o poti face despre el. Ce se poate afirma cu siguranta este ca acest barbat are tendinta de a critica foarte mult deoarece este un perfectionist prin definitie.

Citeste in continuare pe TeoTrandafir.com

Mai multe articole despre:
horoscop bărbat frumos zodii irezistibile