MENIU

Zodia masculină cea mai pregatită de căsătorie în 2016

Ultimii ani au fost destul de dificili din punct de vedere karmic pentru cel mai romantic barbat al zodiacului. Afla in randurile de mai jos cu cine merita sa te mariti in acest an!

ZODIA MASCULINA CEA MAI PREGATITA DE CASATORIE. Este romantic, flexibil, foarte atent cu partenera sa si este, de asemenea, extrem de radical atunci cand are o opinie. Nu ii place sa minta si este mai degraba tipul barbatului fidel.

Anul 2016 il ajuta foarte mult din punct de vedere amoros. Reuseste sa atraga atentia oricarei femei si este mai decis ca niciodata sa se casatoreasca, asta daca nu este insurat deja.

Este cel mai bine pregatit pentru casatorie intrucat a invatat cel mai mult din toate semnele zodiacale despre lectiile pe care cu totii trebuie sa le asimilam in dragoste.

Daca pana acum a mers pe principiul „In dragoste si in razboi totul e permis”, de data aceasta va sti foarte bine care sunt lucrurile cu adevarat permise pentru atragerea fericirii si care nu trebuie facute niciodata. Beneficiaza de protectia Lunii aproape tot anul.

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.com

 

Mai multe articole despre:
căsătorie horoscop zodie 2016