MENIU

Zodia cu cele mai multe defecte

Fie că vrem sau nu să recunoaștem, toți avem trăsături negative în interiorul nostru. Oricât încercăm să le ascundem, tot ies la iveală în momente-cheie ale vieții. 

Nativii cu cele mai multe defecte: nici măcar nu încearcă să le ascundă!

Cel mai mare defect al acestei zodii de Pământ este spiritul critic. Filtrul ei interior este destul de fin, astfel că nu tolerează multe lucruri celor din jurul ei. Nu este ușor să faci față firii ei perfecționiste, mai ales că ceea ce are de spus nu este tocmai constructiv pentru ceilalți. Încă nu ți-ai dat seama despre ce simbol astrologic este vorba? Ei bine, Fecioara a fost desemnată zodia cu cele mai multe defecte.

Deși spiritul critic este defectul care iese în evidență la nativii acestei zodii, ei mai au și alte trăsături negative de temut pentru ceilalți. Sinceritatea nu ar trebui să fie considerată un defect, dar în cazul acestor reprezentanți nici măcar nu mai știi ce să crezi. Părerile lor sunt mult prea dure uneori, astfel că ai prefera mai degrabă să se abțină decât să și le exprime. Poate că au dreptate în unele cazuri, dar cu siguranță ai opta pentru o altă abordare din partea lor.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
zodie fecioară