MENIU

Zodia care nu te va dezamăgi niciodată

Daca iti doresti un prieten pe care te poti baza oricand, care iti este alturi si atunci cand iti este bine, dar si cand lucrurile devin mai dificile, atunci ai nevoie de cineva nascut in aceasta zodie!

Ce il caracterizeaza pe nativul nascut in aceasta zodie? Este devotat, e loial si fidel, este genul de persoana care iti ofera siguranta si incredere. Chiar daca viata ta nu este tocmai roz, cel nascut in aceasta zodie va fi langa tine si, mai mult, te va ajuta!

Cel nascut in zodia care nu te va dezamagi niciodata este o persoana familista si pentru care partenerul de viata si copiii inseamna totul. Daca faci parte din familia si prietenii acestui nativ, vei descoperi o persoana devotata si iubitoare.

Este vorba despre nativul zodiei TAUR! Aceasta este zodia care nu te va dezamagi niciodata. Este extrem de descurcaret si de sensibil, iar aceste doua calitati il transforma intr-un prieten gata mereu sa iti sara in ajutor.

Se descurca foarte bine in situatii complicate si pune mare pret pe prietenie. Pentru Taur, cele mai importante lucruri sunt confortul si siguranta. De aceea, intotdeauna cand cineva drag are o problema ce il supara, va face tot ce ii sta in puteri pentru a-l ajuta sa se simta confortabil. Taurul este un om de cuvant, care nu isi incalca niciodata promisiunile.

Adopta aceeasi atitudine si la locul de munca, unde trateaza cu seriozitate orice sarcina si incearca sa ii multumeasca atat pe superiori, cat si pe colegi. Este acel coleg caruia ii poti pasa o sarcina cand nu mai reusesti sa o duci la capat, caci te va ajuta cu toata inima.

Daca iubesti un Taur, te poti astepta ca acesta sa iti fie alaturi la bine si la greu, toata viata. Este genul de persoana care lupta pentru dragostea lui si care ar face orice ca sa isi vada partenerul fericit.

Sursa: teotrandafir.com

Mai multe articole despre:
horoscop zodii zodia care nu te va dezamagi