MENIU

Venus intră în retrograd: ce pățesc zodiile!

Planeta Venus

E timpul pentru iubire! Cel puțin acesta este semnalul pe care ni-l oferă astrele, care au hotărât că începutul primăverii trebuie să stea sub semnul dragostei. 

Venus în retrograd: ce simt și ce fac zodiile

Din această seară, Venus intră în retrograd, fenomen care se va manifesta până la începutul lunii aprilie. Este un spectacol celest care va influența cu precădere viața sentimentală a zodiilor: nici nu e de mirare, dat fiind că planeta e guvernată de zeița frumuseții și a dragostei, olimpiana Afrodita și romana Venus.

Ca întotdeauna, atunci când viața ne e trăită doar sub imperiul inimii, astrele ne sfătuiesc să fim precaute. Mai ales dacă ești singură, vei avea tentativa de a te apropia de oameni cu care nu ai avut nicio legătură până acum, dar cu care simți dintr-odată că ești perfect compatibilă. Nici sentimentele reînviate față de fostele iubiri nu sunt excluse: deși e posibil ca acestea să fie veritabile, încununate cu happy-end, astrele sunt mai degrabă înclinate să compare totul cu un foc mistuitor de paie, care se va stinge însă curând.

De partea cealaltă, cuplurile sunt mai favorizate, trăind momente de revelație în dragoste. Partenerii vor descoperi cu stupoare că sunt mai îndrăgostiți decât credeau, deși e valabil, din păcate, și reversul medaliei.

Oricare ar fi starea ta sentimentală, acum este un moment bun de reflecție. Gândește-te la alegerile tale amoroase de până acum, meditează la ce ai făcut greșit și la cum îți poți schimba norocul în iubire. De asemenea, nu uita că e un tip de iubire cu care nu poți da greș niciodată: iubirea de sine. În loc să te arunci în brațele ex-ului, mai bine te-ai răsfăța, ai merge la coafor sau ți-ai colora părul într-una dintre culorile la modă ale momentului!

Descoperă, în rândurile de mai jos, cum va influența Venus în retrograd semnul tău zodiacal!

Berbec. O fire impulsivă ca a ta e pur și simplu aruncată în flăcări de Venus în retrograd. Ești atât de aprinsă, încât e posibil să confunzi ușor prietenia cu dragostea! Cu toate acestea, astrele îți zâmbesc și există o probabilitate ridicată de a cunoaște pe cineva special. Ai grijă doar să nu îl sperii cu impetuozitatea ta!

Taur. Din păcate, nu se întrevede un amor nou la orizont, dar nici nu e o perioadă calmă pe plan sentimental. Viața ta e foarte palpitantă acum, iar Venus în retrograd incită la rândul ei lucrurile. Prin urmare, situația poate exploda la un moment dat, dând naștere unor certuri cu cei la care ții!

Gemeni. Pe tine, cel mai tare te vrăjește o conversație spumoasă! Și de astfel de discuții vei avea parte cu vârf și îndesat în perioada care urmează. Fii cât mai liberă și mai deschisă la minte, iar palpitațiile inimii nu vor întârzia să apară.

Rac. Emoțiile și sentimentele tale sunt și mai acute în această perioadă, ceea ce înseamnă că deja vei avea dificultăți în a te stăpâni. E posibil să te îndrăgostești, să te desparți sau să te căsătorești, dar toate aceste decizii sunt impulsive și nu vor fi neapărat urmate de un viitor rodnic. Încearcă să te calmezi și, dacă e să îmbrățișezi o singură atitudine, fă ca aceea să fie bunătatea!

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop zodii venus retrograd