MENIU

Venus este în Taur: cum sunt influențate zodiile

Venus a început să tranziteze zodia Taur începând cu 6 iunie și, până pe 5 iulie, când își va încheia socotelile cu acest semn, zodiile sunt influențate de planeta cu ajutorul căreia vor reuși să obțină armonia de care au nevoie. 

Iată cum influențează Venus în Taur zodiile!

Berbec

Venus în Taur nu te va avantaja prea mult în această perioadă, iar starea de tensiune în cuplu va continua să existe. Vrei să pleci într-o călătorie importantă, însă perechea ta nu este de acord. Ascultă de intuiția persoanei iubite, deoarece te poate ajuta să previi un dezastru.

Taur

Venus în zodia ta îți va schimba complet viața. Deși nu ai plănuit acest lucru, se pare că vei cunoaște o persoană cu totul specială. Aceasta te va vrăji doar cu un zâmbet și te va face să nu îți mai dorești pe nimeni altcineva. Ascultă-ți inima și acționează!

Gemeni

Începi să devii din ce în ce mai bun la locul de muncă, și din acest motiv, toți te vor lăuda. Recompensele nu contenesc să apară, lucru care îți aduce o mare satisfacție sufletească. Venus în Taur nu îți va aduce însă nicio bucurie pe plan sentimental. Starea tensionată dintre tine și persoana dragă va continua să existe.

Rac

Totul este ca la început în relația de cuplu, iar Venus în Taur te face să îl prețuiești pe cel drag mai mult ca niciodată. Încearcă să planifici o vacanță cât mai repede, deoarece oboseala și stresul pot cauza tensiuni între voi. Un weekend departe de lume vă va întări legătura.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
previziuni horoscop venus în taur