MENIU

Valentine's Day. Două cupluri din zodiac se formează de Ziua Îndrăgostiților și rămân împreună

Valentine's Day. Două native ale zodiacului se dovedesc a fi foarte norocoase, deoarece își găsesc marea dragoste chiar în noaptea de 14 februarie.

Valentine's Day. Iată care sunt nativele care își găsesc sufletul pereche de Ziua Îndrăgostiților:

Taur-Pești 

Nativele Taur au dovedit de-a lungul timpului cât de independente pot fi, deoarece nu au lăsat ca lipsa unui partener să le afecteze, ci și-au continuat drumul cu multă ambiție. Datorită frumuseții și energiei pozitive de care dă dovadă nativa Taur, ziua de 14 februarie îi va aduce la picioare bărbați galanți, charismatici și manierați, însă doar unul este norocosul care îi va cuceri inima.

Astfel, de Ziua Îndrăgostiților se va înfiripa o frumoasă poveste de dragoste între femeile Taur și bărbații Pești, menită să reziste până la adânci bătrâneți. Atracția fizică le trezește interesul chiar de la prima privire, iar compatibilitatea dintre cele două zodii este conștientizată din primele conversații.

 

Balanță-Vărsător

Balanțele sunt persoane echilibrate, calme și cu poftă de viață, trăsături care cuceresc orice bărbat. Datorită acestor calități extrem de atractive pentru sexul masculin, în seara de 14 februarie, nativa Balanță va întâlni un bărbat comunicativ și sensibil și se vor îndrăgosti de la prima vedere.

Mai multe pe Divahair.ro.