MENIU

Un astrolog rupe tăcerea despre mariajul lui Cristian Borcea

Specialistul Ioan Burculeţ, care i-a făcut lui Cristi Borcea o astrogramă complexă, îl contrazice pe afacerist care afirmă că mariajul cu Valentina Pelinel este ultimul. 

Astrologul Ioan Burculeţ, despre Cristi Borcea: ”Idilele şi mariajele nu se vor încheia în acest punct”

Deşi la prima vedere totul pare bizar şi de neînţeles pentru oamenii de rând şi nu numai, totuşi în planul sentimental, turnurile, evenimentele neobişnuite care îl caracterizează pe Cristi Borcea, sunt elemente care certifică cele 3 mariaje şi cei 7 copii. Anul astrologic în curs evidenţiindu-se din a doua jumătate a lunii octombrie 2017 şi până în prezent în care elementul de procreere era normalitate, iată cum din acest punct de vedere, avea să confere aşteptarea celui de al 8-lea copil (n.r. de fapt doi, Valentina Pelinel fiind însărcinată cu gemeni)

O normalitate din punct de vedere astrologic care confirmă clar faptul că Universul la un moment dat aici şi acum, pur şi simplu, focusează energia la o anumită oră şi preconfigurează un destin pentru fiecare dintre noi! În cazul de faţă, relaţiile şi mariajele lui Cristi Borcea sunt normalitate ca formă de exprimare a personalităţii şi configuraţie astrologica în sine.
Astfel, popularitatea care este conferită de Lună la momentul naşterii şi pe care nativul o va avea pe întreg parcursul evolutiv, faptul că mediul managerial este stăpânit cu un pragmatism şi raţionament bine focusate de către Univers, evidenţiază calităţile de bun manager, confirmă uniunile din planul asociativităţii sentimentale şi nu în ultimul rând astrograma lui Cristi Borcea! Cu toate că idilele şi mariajele nu se vor încheia în acest punct. Şi totuşi după ce vor fi experimentate lecţiile de viaţă şi vor fi trăite, destinul va conferi acea nuanţa de echilibru, maturitate şi responsabilitate care îl caracterizează pe Cristi Borcea în toate direcţiile şi pe toate planurile. În acel moment va veni şi echilibrul din punct de vedere sentimental.  Mai multe pe  kfetele.ro .

Mai multe articole despre:
Cristi Borcea mariaj astrolog