MENIU

Trei zodii de femei demne: cu ele nu te pui!

Sunt zodii cu care nimeni nu se pune, din respect sau teamă. Aceste femei nu acceptă să fie tratate necorespunzător, îşi cunosc calităţile şi nu se înjosesc pentru nimic în lume. 

Trei zodii de femei pentru care demnitatea este sfântă

Gemeni

Nativa din zodia Gemeni este respectată de toţi bărbaţii, dar stima de care se bucură nu este gratuită, ci provocată tocmai de demnitatea pe care această femeie o afişează în orice moment al vieţii. O Geamănă nu îţi va permite niciodată să o tratezi altfel decât merită, iar perfecta conştientizare a calităţilor sale îi va modela comportamentul: ştie cine e şi ce poate, iar tu nu îi vei putea altera nicicum încrederea în ea.

Inteligenţa nativei din zodia Gemeni este un alt motiv pentru care ea nu va renunţa niciodată la demnitatea sa. Atunci când percepi lucrurile din jur cu o acuitate care celorlalţi le lipseşte, îţi va fi imposibil să nu îţi conştientizezi valoarea! Însă nu afirmăm că nativa ar fi arogantă. Dimpotrivă, încrederea pe care o are în ea o împinge să se apropie de oameni, la început din curiozitate, apoi dintr-un veritabilă afecţiune.

Mai multe pe Divahair.ro. 

Mai multe articole despre:
horoscop zodii