MENIU

Trei zodii care trec uşor peste o despărţire

Atunci când iubeşti, îţi asumi şi riscul de a suferi la un moment dat. Se spune că iubirea durează toată viaţa, dar, din experienţă, ştim că se întâmplă des să ne despărţim de persoana dragă nouă. Din diverse motive, relația se destramă și fiecare partener o ia pe drumul său.

Iată trei zodii care trec uşor peste o despărțire!

Gemeni

Gemenii sunt persoane duale şi în continuă mişcare. La ei, sentimentele sunt în contradicţie şi în schimbare. Nativii din această zodie deţin un record în relaţii şi despărţiri. Deşi au o fire fermecătoare şi sunt populari, ideea de relaţie lungă îi sperie şi preferă să caute diversitatea, ca urmare a firii lor curioase.

În cazul în care ai întâlnit un Geamăn care este sufletul petrecerii şi vrei să-l cucereşti, întreabă-te dacă poţi face faţă unui viitor instabil şi dacă poţi construi cu adevărat o relaţie cu el. La început, s-ar putea să fii încântată de felul lui galant de a se comporta, îţi face cadouri şi te surprinde cu cele mai dulci vorbe, comunicarea fiind punctul lui forte. Însă, pe cât de puternică poate fi atracţia sau iubirea la început, pe atât de ușor îi este să facă față unei despărțiri, care pare să nu-l afecteze mai deloc. 

Săgetător

Săgetătorul are o fire temperamentală şi îi place să fie în centrul atenţiei. Vrea să se mişte dintr-un loc în altul, are bagajul mereu făcut, iar o relaţie stabilă îl face să se îndepărteze şi să-şi trăiască viaţa după propriile reguli.

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
despărţire horoscop zodii