MENIU

Top: femeile cele mai mincinoase ale zodiacului. Pe cine nu trebuie să crezi pe cuvânt!

Pentru unele femei, minciuna face parte din felul lor de a fi. Mint cum respiră şi nu au nicio problemă cu asta. Însă neadevărurile spuse la tot pasul îi pot deranja pe cei din jur şi pot face foarte mult rău.

Iată care sunt zodiile care dau cele mai mincinoase femei:

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni este minciuna întruchipată. Minte fără să clipească, natural, că şi cum ceea ce rosteşte este însuşi adevărul absolut. Vorbeşte mult, gesticulează şi e extrem de credibilă prin ceea ce rosteşte. Este o escroacă prin definiţie şi ar fi bine să pui la îndoială cam tot ce îţi spune, să verifici de două ori înainte să îi dai crezare. Are o imaginaţie bogată şi ştie cum să argumenteze.

Săgetător

Mereu jovială, nici Săgetătoarea nu e uşa de biserica. Din contră. Are un stil inegalabil de a minţi şi de cele mai multe ori o face doar pentru a părea mai interesantă. Ajunge să se obişnuiască să mintă atât de natural, încât începe şi ea să creadă prostiile pe care le debitează. Se teme mereu că cineva ar putea să îi facă rău folosind informaţiile obţinute împotriva ei şi de aceea ajunge să mintă, dintr-un soi de autoapărare.

Balanţă

Şi despre Balanţă se poate spune că este o artista a disimulării. Îţi zâmbeşte chiar şi atunci când simte nevoia să te sfâşie că o fiară şi ajunge să te atace când te aştepţi mai puţin. Atunci când minte o face pentru a te răni, mai ales dacă e convinsă că i-ai făcut un rău. Uneori minte doar pentru a păstra aparenţele, pentru că în viziunea ei scopul scuză mijloacele.

Fecioara

Fecioara nu minte neapărat că să facă rău cuiva, ci pentru că aşa se simte ea bine. Să rostească mici neadevăruri ca să testeze vigilenţa celor din jur. Vrea să iasă în evidenţă şi de aceea se foloseşte cu lejeritate de minciună. E isteaţă şi foarte agilă când vine vorba să povestească în detaliu lucruri neadevărate, uneori făcând-o de-a dreptul instinctiv.

Peşti

Nu e mincinoasă-mincinoaselor, dar când minte, o face cu determinare. De cele mai multe ori minciună ei urmăreşte un scop precis, cum ar fi beneficiile obţinute în dragoste sau la serviciu. Cu toate astea, pentru că nu este o actriţa desăvârşită, nici minciunile ei nu au viaţă lungă, iar neadevărurile ies la suprafaţă şi îi pricinuiesc o serie de probleme.

Sursă: Acasatv.md

Mai multe articole despre:
minciuni horoscop astrologie zodii minciuna