MENIU

Astrele, despre destinul Simonei Halep. Planeta Venus, plasată în momentul nașterii în Leu

Simona Halep este la un singur pas de a cuceri locul 1 mondial în tenis. Astrolog Daniela Simulescu a prezentat pentru Realitatea.net câteva aspecte din harta natală a Simonei Halep. 

Simona Halep este născută pe 27 septembrie 1991, adică o nativă Balanță. Se observă foarte ușor că este diplomată, cu simț estetic și sociabilă, mai ales în interviuri și în numeroasele campanii în care este implicată. Pe teren însă, lucrurile stau altfel. În astrogramă, poziția Lunii oferă indicații despre interiorul său.

În momentul nașterii sale, Luna era plasată în semnul Taurului. Fapt ce o face să aibă o nevoie mare de stabilitate, de confort emoțional și material şi bineînțeles să aibă răbdare până obține ce își dorește. Mercur era plasat în semnul Fecioarei, în domiciliu. Mentalul Simonei este mobil, unul matematic, foarte riguros, exact ca un excel. Ne putem da seama din declarațiile foarte pretențioase referitoare la jocul său.

Planeta iubirii, Venus, era plasată în momentul nașterii Simonei în Leu. O poziție foarte avantajoasă pentru că asigură succes atât în viață personală, cât și în cea profesională: îi dăruiește strălucire, indiferent de ce domeniul ales. 

În această perioadă, Jupiter (Marele Benefic) îi tranzitează Martele natal din Balanță. Motiv pentru care debordează de încredere, energie și forță. Ea e ca un soldat gata să plece la război, astfel încât să îl câștige. Plus că Nodul Nord îi va tranzita Venusul natal din Leu. Acest aspect promite evenimente generatoare de popularitate.

Mai multe articole despre:
horoscop Simona Halep astrogramă