MENIU

Schimbare majoră în destin cu Luna nouă în Berbec: 8 ZODII sunt afectate - Previziuni pentru răsfățații astrelor

Luna nouă în Berbec din 21 martie 2023 dă startul unui nou ciclu lunar. 8 zodii sunt profund afectate în următoarea perioadă.

Luna Nouă a intrat deja în Berbec din 21 martie 2023 și aduce surprize importante pentu toate zodiile. Este prima conjuncție Soare-Lună, a doua urmând pe 20 aprilie. Luna Nouă în Berbec pavează drumul spre noi oportunități de creștere și dezvoltare. Influența Lunii noi se simte puternic pentru toate zodiile, unele fiind mai mult sau mai puțin afectate.

Care sunt cele 4 zodii care răsuflă ușurate după Luna nouă în Berbec din 21 martie. E și zodia ta pe listă?

TAUR – Îmbrățișarea solitudinii

Acesta Luna nouă a influențat casă a 12-a a spiritualității din zodia ta. Îmbrățișezi lumea visurilor și îți dai voie să te vizualizezi în cea mai bună formă a ta, complet împăcat cu sentimentele tale. Și chiar meriți din plin acest lucru, căci, să fim cinstiți, cam ai de tras în această perioada. Dacă ai făcut ceva greșit, iartă-te! Toată lumea merită o a două șansă!

LEU – Deschide-ți aripile

Ai multe lucruri de făcut, multe locuri de văzut. Da-ți voie să fii mai aventuros. Luna nouă a trecut, dar influență din casă a 9-a a expansiunii te eliberează de bariere mentale. O nouă aventură înseamnă o nouă experiență, o nouă lecție de viață. Dar pentru asta trebuie să ieși din zona de confort. Deschide-ți aripile și du-te acolo unde îți doreșți.

SCORPION – Rutina

E multă muncă de făcut și simți că ai atât de puțîn timp la dispoziție. Va trebui să îți fixezi niște rutine, astfel încât să ai o mai bună organizare. Luna nouă vrea să-ți construiești niște obiceiuri sănătoase, astfel încât să muncești mai eficient. Eșți pregătit pentru un mic efort în acest sens?

VĂRSĂTOR – Discurs

Luna nouă îți activează casă a treia a comunicării, iar discursul tău devine mai clar, mai precis. Chiar și atunci când opiniile tale sunt în contradicție cu cineva, reușești să îl faci să înțeleagă și punctul tău de vedere. Totuși, existe momente în care poți atinge corzi sensibile, căci nu toată lumea este pregătită să audă adevărul.

Sursa: sfatulparintilor.ro