MENIU

Ploaia de meteori Tauridele de Sud influențează viața zodiilor

Ploaia de meteori Tauridele de Sud are loc în fiecare an între 20 octombrie și 10 decembrie. Această ploaie este una minoră, dar de lungă durată, și reușește să producă aproximativ 5-10 meteori pe oră.

Iată cum este influențată viața zodiilor de ploaia de meteori!

Berbec. Începând cu data de 4 noiembrie totul începe să capete sens în viața ta. Pe lângă faptul că ai foarte multe responsabilități, vei reuși să îți menții strânse relațiile cu cercul tău de prieteni apropiați. Ajungi să deslușești anumite lucruri pe care, până acum, nu ți le puteai explica. Poate că ploaia de meteori are o influență mai mare asupra ta decât te-ai fi așteptat. Pe lângă faptul că îi ajuți pe cei de lângă tine să trecă peste momente dificile, succesul este de partea ta, astfel că există o posibilitate destul de mare să urci pe scara ierarhică.

Taur. Luna noiembrie este una în care trebuie să muncești puțin mai mult pentru a avea parte de câștiguri financiare. Asta ar putea să presupună statul la birou peste program, lucratul de acasă sau câteva drumuri la bancă. Cu toate acestea, nu trebuie să cazi pradă stresului, ci să lași lucrurile să meargă de la sine, pentru că vor apărea și ideile. Ai o relație foarte bună cu cei din jurul tău, ceea ce îți va aduce numai avantaje.

Gemeni. În această perioadă ar trebui să primești anumite recompense sau omagii, dar nu se întâmplă acest lucru. Poate că vei fi dezamăgită, dar nu trebuie să renunți. Vei primi cu siguranță ceea ce meriți, doar că nu este momentul potrivit. Este exclus ca zilele astea să închei contracte sau să pleci într-o vacanță. Ai putea, în schimb, să te ocupi de anumite sarcini pe care nu ai apucat să le rezolvi. Găsește-ți o ocupație!

Rac. Ploaia Tauridelor vine cu ceva vești nu tocmai bune despre economia lumii, ceea ce te face să te îngrijorezi cu privire la viitorul tău din punct de vedere financiar. Nu trebuie să îți faci griji. Îți vei reveni rapid din acest colaps și vei căpăta suficientă încredere încât să reușești să duci la bun sfârșit planurile pe care le ai. Nu mai crede chiar tot ce auzi sau ce citești, ci încearcă să treci totul prin filtrul tău.

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop astre ploia de meteori tauridele de sud