MENIU

Numerologie. Semnificaţia anului 2016 şi cum se explică multe capitole încheiate în viaţa noastră

Anul 2016 se află sub influența numerologică a lui 9, numărul predestinat să finalizeze un ciclu important sau o etapă din viața noastră, pentru a lăsa ușa deschisă unor noi începuturi și oportunități. Este un an karmic, al reîntregirii și al aspirațiilor sufletești.

Noul an se află sub influența numărului 9 ale cărui semnificații sunt legate de suflet, idealuri, vise și magie. Pe de altă parte, numărul 9 are menirea să închidă ciclul care a început de la ultimul an aflat sub influența numărului 1, și anume anul 2008 (2+0+0+8=10, 1+0=1). Poate că mulți dintre noi vom reuși să punem capăt unor probleme care au început în 2008 sau poate că vom încheia o relație care a debutat în acel an. Nu este exclus să se înregistreze mai multe divorțuri în 2016 sau despărțiri, dar cei care vor lua o decizie radicală cu privire la relațiilor lor de cuplu vor avea și șansa de a-și reface viața alături de altcineva. Împreună cu sfârșitul, vine întotdeauna un nou început, iar anul dominat de vibrația lui 9 este un an karmic, în care ne putem revizui deciziile și greșelile și putem schimba alegerile dificile care au avut consecințe pe termen lung.

Totodată, 9 este numărul oamenilor ambițioși, care gândesc în perspectivă și vor să îmbunătățească lucrurile în jurul lor, indiferent de eforturile și sacrificiile pe care trebuie să le facă.

Numărul anului 2016 mai înseamnă compasiune, caritate, generozitate, cooperare, creativitate, dar are și implicații ezoterice, deoarece influența lui poate da o semnificație misterioasă întâmplărilor care par banale la prima vedere.

Vibrația numărului 9 va accentua legăturile telepatice dintre cei care se iubesc, visele premonitorii și presentimentele care ne vor avertiza asupra pericolelor din calea noastră. În situațiile dificile, este bine să ne ascultăm inima și intuiția în egală măsură cu vocea rațiunii. Nu întâmplător, numărul 9 este asociat în astrologie cu semnul Fecioarei, iar cea mai importantă eclipsă a anului viitor va fi eclipsa de Soare la Luna nouă din Fecioară, din data de 1 septembrie. Această eclipsă va marca o schimbare profundă în viața multora dintre noi și va delimita perioada de încercări din primele luni ale anului, de perioada în care eforturile noastre vor fi răsplătite.

Mai multe articole despre:
numerologie semnificaţie 2016