MENIU

Luna neagră din 2018 pentru zodia ta

Luna Neagră

 Luna neagră din acest an va genera o serie de întâmplări care va supune nativii din zodiac la grele încercări. 

Berbec - Luna iunie a acestui an vine cu vești nu foarte plăcute pentru nativii din zodia Berbec. Sănătatea ta va fi cea care va avea de suferit și se va înrăutăți dacă nu faci rapid o programare la medic. Te sfătuim să acorzi cât timp este nevoie, ca să fii sigură că ești bine.

Taur - Septembrie 2018 va fi luna în care Taurul va fi supus schimbărilor, deși urăște aceste momente. Nu îi place să treacă prin schimbări, mai ales profesionale, dar nu este cazul de îngrijorare. Aceste modificări vor fi pe placul nativului!

Gemeni - Luna august va aduce neînțelegeri în relația ta de cuplu. Este foarte posibil ca în scurt timp să îți dai seama că relația în care ești este compromisă. Trebuie să înțelegi foarte bine că este o diferență între ce îți dorești de la relație și ce ai nevoie de la ea. 

Rac - Luna martie a acestui an ar putea să fie foarte deficilă pentru tine, având în vedere că te lovești și de Mercur retrograd. Problemele de comunicare ar putea să fie prezente permanent în jurul tău și o să te facă foarte ineficientă în această perioadă.

Leu - Deși este luna ta de naștere, august nu va fi o perioadă foarte benefică pentru tine în acest an. Înainte să îți faci planuri pentru petrecerea de ziua ta, asigură-te că este totul pus la punct, ca să nu ai parte de vreo surpriză neplăcută.

 

Mai multe pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
zodii horoscop 2018 luna neagră 2018