MENIU

La ce se gândesc femeile cel mai des, în funcţie de zodie

Probabil barbatii cred ca singurele ganduri care ne trec noua, femeilor, prin minte, sunt doar ideile legate de modul in care putem sa ii mai cicalim pe ei data viitoare, insa se insala amarnic.

Berbec

Semn de Foc, nativa zodiei este pasionala si energica, gata oricand sa raspunda tuturor provocarilor pe care i le strecoara viata in cale. Ea nu isi pierde timpul gandindu-se la tot felul de nimicuri, ci pune tara la cale in fiecare zi. Din mintea ei nu lipsesc petrecerile si exercitiile fizice, tot ceea ce inseamna miscare si adrenalina.

Taur

Femeia Taur, o nativa mereu cu capul pe umeri, care stie ce vrea de la viata, are tot timpul gandurile cufundate in munca. Se gandeste doar la proiecte, facturi si termene limita. Nu sta linistita nici macar atunci cand are cateva ore de relaxare pentru ea, ci se gandeste la tot felul de experimente culinare care mai de care mai apetisante.

Gemeni

Vesela si sociabila, reprezentanta acestei zodii nu are prea multa vreme la dispozitie pentru a se cufunda in stari de tristete. Chiar si in cele mai dificile situatii din viata ei, mintea ii fuge la ciocolata si la alte bunatati, astfel ca uita de toate necazurile. Mai adaugam la acest capitol si prietenele cele mai bune. Ele par sa nu plece nicio clipa din gandurile nativei din Gemeni.

Rac

Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni daca romantica zodiacului se viseaza la shopping ori in bratele iubitului sau ale unui barbat misterios, daca primul nu exista inca in viata ei. Pantofii se impletesc armonios cu inimioarele in mintea ei deseori. Tot ceea ce ii da o stare de bine si o inspira o insoteste peste tot pe aceasta nativa cu energie pozitiva.

Restul zodiilor pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
femei horoscop zodie astrologie