MENIU

Juno, asteroidul căsătoriei, intră în Taur. 11 martie 2023. Ce impact are asupra zodiilor?

Juno, asteroidul căsătoriei, intră în Taur

Juno este al treilea asteroid descoperit și unul dintre asteroizii mari din centura principală. Juno este unul din cei doi mari asteroizi de tip S alături de 15 Eunomia. Se estimează că Juno conține 1% din masa totală a centurii de asteroizi. Denumirea sa oficială este 3 Juno. Juno a fost descoperit pe 1 septembrie 1804 de astronomul german Karl L. Harding și numit astfel după numele zeiței Iuno (echivalentul roman al zeiței grecești Hera).

În astrologie, Juno este asteroidul angajamentului, al căsătoriei. Juno arată cum ne exprimăm angajamentul și atitudinile noastre în jurul acestui angajament. În tranzitul său prin zodiac, Juno are diverse efecte asupra nativilor.

Iată cum influențează Juno în Taur 2023 fiecare zodie, între 11 martie și 2 mai.

Berbec

Asteroidul Juno din Taur te poate face să te dedici și mai mult angajamentelor existente și poți fi foarte loial. S-ar putea să îți faci timp pentru a intra în noi angajamente. Te simți încrezător.

Taur

Asteroidul Juno din zodia ta poate aduce mai multe oportunități de angajament față de tine însuți. Poți intra în noi angajamente de care ești încântat. Poți lua frâiele în relații angajate și poți fi mai entuziast.

Gemeni

Asteroidul Juno din Taur s-ar putea să te facă să nu vrei prea multă vâlvă în jurul unui angajament. În schimb, s-ar putea să iei singur deciziile înainte de a anunța pe cineva. S-ar putea să-ți faci acest timp pentru a te angaja mai mult față de tine însuți.

Citește continuarea pe sfatulparintilor.ro

Mai multe articole despre:
horoscop martie iubire juno